Acupunctuur / Pijnklachten

Pijn beĆÆnvloedt vele facetten in ons leven, of dat nu het werk betreft of sport of gewoon de alledaagse dingen. U wilt hier vanaf en het liefst zo snel mogelijk.

Acupunctuur kan pijn met direct resultaat behandelen!

Al tijdens de eerste behandeling is het de bedoeling dat u pijnverlichting ervaart, soms verdwijnt de pijn helemaal. Omdat de cellen in ons lichaam een celgeheugen hebben, zullen ze weer terug willen naar het (pijn)niveau dat ze kennen. Door een behandeling in te plannen voordat de pijn op het oude niveau zit, zal de pijn weer verminderen. Door dit een aantal keer te herhalen zal de pijn of uitdoven of zal uw lichaam zelf het herstel overnemen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van hoe chronisch een klacht is, hoe diep in het lichaam, of er medicatie wordt gebruikt, etc.

Indicaties

Alle soorten pijn of ongemak die u ervaart. Bijvoorbeeld pijnlijke gewrichten, pezen, spieren, ook wanneer er aantoonbare artrose of reuma aanwezig is. Maar ook bij hoofdpijn, gynaecologische klachten, postoperatieve pijn, buikpijn, neuropathieƫn, etc

U mag altijd vrijblijvend informeren of ik iets voor u kan betekenen